Daguitstap: Middeleeuws Thuin

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 23 oktober 2021 07u45 - 20u00
sporthal Ivo Van Damme - OVERSTRAAT 21, 3020 HERENT
Thuin is een middeleeuws stadje aan de oevers van de Samber. Een typisch Waals stadje, met hangende tuinen, het schipperskwartier, het belfort. We verkennen thuis te voet en per bus met onze gids en bezoeken een van de mooiste boerderijen van de streek mét distilleerderij. Een proeverij zal dus niet mankeren.
We spreken af om 7.45 uur aan de sporthal Ivo Van Damme in Veltem en vertrekken met de bus naar Thuin. Daar worden we omstreeks 9.15 uur opgewacht door onze plaatselijke gids met een heerlijke tas koffie. We verkennen het stadje te voet en per bus onder begeleiding van de gids. 's Middags eten we in een plaatselijk restaurant. Nadien bezoeken we één van de mooiste boerderijen in de regio. Hier ook ook de distilleerderij van Biercée gevestigd. Na een uitleg over de hemels lekkere drankjes die ze er maken, mag een proeverij zeker niet ontbreken. Daarna zakken we weer af naar Veltem!

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Veltem-Beisem
Prijs
€ 65,00
Prijs per persoon, all in (luxe bus, gids, middagmaal). Drank en persoonlijke uitgaven zijn niet in de prijs inbegrepen. Schrijf je in voor 15 oktober door betaling van het gepaste bedrag op rekeningnummer BE42 7443 9801 6554 en vermeld 'Thuin'
Reservatie
Toch graag een seintje geven op 0475 65 75 25, bij Gerd
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0475 65 75 25

Meer activiteiten